ALT DE LA IMAGEN

Little Mermaid

Väritys mallit Little Mermaid

Little Mermaid Värityskuvia

Little Mermaid väritys sivut voit maalata värit ja hauskaa joka päivä sivuiltamme värin antaminen mustavalkoisia kuvia. Online-vapaa-ajan ja viihteen alueella.

Little Mermaid väritys Kuvat

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltava Little Mermaid väritys sivu

Kuningas Triton väritys sivu

Kuningas Triton väritys sivu

Tämä merkki on Triton, kuningas Atlantis, ja on isä Little Mermaid, prinsessa Ariel. Hän on täysin edessä ihmisiin. Niitä pidetään vaarallisia ja riitaisa hänen, ja Triton on raivoissaan, kun hän huomaa, että hänen tyttärensä ei ole vain yhteyttä yksi niistä, myös on rakastunut häntä. Vaikka periaatteessa hän on melko perä is ... Lue lisää

Little Mermaid Väritys online maali

Little Mermaid värityskuvia

Uusi Little Mermaid

Little Mermaid

Väritys ilmaiseksi Suomen noin Little Mermaid ja niihin liittyvät Suosittu Walt Disney elokuva Little Mermaid on jo oma galleria sarjakuvia, josta löydät kaikki Disneyn klassikko merkit värittää niitä kuin haluat. Päähenkilö tämä elokuva on prinsessa Ariel, joka on tytär kuningas Triton ja haluaa elää monia seikkailuja hänen erottamattomat ystävänsä Kampela. Onneksi Sebastian on aina noin huolehtia heistä, koska merenpohjassa on suuria uhkia, kuten Ursula meren noita, ja tuuliajolle joutuneet ihmiset hänen kätyrinsä, kaksi pahaa ankeriaita. Triton Mutta on toinenkin uhka: ihmisiin. Ariel rakastuu prinssi Eric, merimies, joka rakastuu häneen, kun hän kuuli hänen laulavan. Hyvä juttu kipittää lokki, Ariel auttavat myös oppia maailman ihmisille.

Little Mermaid Väritys maalata värikkäitä kuvia internetissä ilmaiseksi. Tulostettava kuvia Little Mermaid. Little Mermaid Elokuvan ohjasi Ron Clements ja John Musker, kaksi suurta Disney johtajat. Se julkaistiin 17. marraskuuta 1989, ja on sijalla 28 joukossa Disney Classics. Tämä ominaisuus perinteinen animaatio oli yksi suurimmista hittejä kukoistus Walt Disney Company. Elokuva perustuu tarina Hans Christian Andersen, mutta on monia eroja elokuvassa. Andersenin romaani on paljon enemmän sankarillinen ja onnellinen kuin alkuperäinen Disney elokuva, joka on lapsenomainen tyyli ja näyttää täysin erilainen loppu, paljon enemmän synkkä tyyli. Silti kiitos visio Disneyn studioiden voisimme nauttia yksi kauneimmista tarinoita maailman animaation.. Täällä on musta ja valkoinen kuvia linjan Little Mermaid maalata ja väri Suomi ilman ladata mitään tai asentaa mitään tietokoneellesi. Uusi piirustukset Little Mermaid! ja paras lasten piirustuksia. Väritys sivua Little Mermaid, että voit maalata tietokoneesta tai tulostaa ne ja väriä ne käsin. Voit myös ladata tietokoneeseen kuvan tulostaa ja värittää koko ajan, että haluat.