ALT DE LA IMAGEN

Eric ja Max

Little Mermaid värityskuvia

Eric ja Max

Eric ja Max

Eric ja Max väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Prinssi Eric soittaa huilua näkyy tässä kuvassa, hauskaa koiransa kanssa Max, joka näyttää rakkautta musiikkia hän soittaa herraansa. Eric on mies Ariel rakastuu. Hän on syy, miksi pieni merenneito haluaa tulla ihmisen ja elävät niiden maailmassa, olla hänen kanssaan ja elää yhdessä. Jos haluat suorittaa tämän hauska kohtaus tästä Disney-elokuva, sinun pitäisi vain valita värit, jotka haluat maalata.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6389 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 9.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Eric ja Max
Väritys Sivu Eric ja Max

Eric on yksi päähenkilöt elokuvan Little Mermaid, yksi suosituimmista ja rakastettu Disney Classics yleisölle. Seuraava hänelle tulee hänen erottamattomat ystävänsä Max koira.

Katsotaanpa maali Eric ja Max väritys sivu Pidätkö Little Mermaid väritys sivut? Tämä on kuva Eric ja Max väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Eric ja Max väritys sivu Little Mermaid. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Eric ja Max väritys sivu on Suomi ja liittyy Little Mermaid. Meidän piirustus Eric ja Max on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Little Mermaid että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Eric ja Max sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Little Mermaid eniten maalatut sivut

Ariel pieni merenneito
7
7 / 10 - 16 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ariel näyttää heiluttaen merenpohjasta, jossa merenneitoja elää. Hän on päähenkilö Pieni merenneito, suosittu elokuva Walt Disney Pictures. Arielin hiukset on punainen, hänen merenneito tail on vihreä ja rintojen kuoret ovat violetti. Kuitenkin täällä käsken sinua, ja voit valita värejä, jotka haluat luoda omia kuva prinsessa Ariel oma versio Disney luonnetta.

Ariel
6
6 / 10 - 10 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä näemme Ariel, päähenkilö Pieni merenneito, yksi rakastetuimmista Disney Classics lapsille ja aikuisille. Hän istuu hiljaa kivellä, että meren syvyyksiin. Tämä merenneito asuu sisarustensa kanssa ja hänen isänsä, kuningas Triton, vedenalainen kaupunki Atlantica. Merenpohjaan voi nähdä levät ja värikkäitä koralleja, jotka tekevät siitä kaunis paikka asua. Nauti väritys t ...

Kampela
7
7 / 10 - 5 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä mukava kala on Kampela, erottamaton seuralainen seikkailuista Ariel merenneito. Vaikka hän edelleen Ariel kaikkialla, totuus on, että se on paljon enemmän pelottava, ja joskus mieluummin pysyä rauhallisena eikä joutua vaikeuksiin. Kuitenkin Kampela aina menee sireeni tarvitse apua. Värit Tämän kalat ovat keltainen ja sininen, mutta jos haluat käyttää eri värimaailman luoda uuden ...