ALT DE LA IMAGEN

Kampela

Little Mermaid värityskuvia

Kampela

Kampela

Kampela väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä mukava kala on Kampela, erottamaton seuralainen seikkailuista Ariel merenneito. Vaikka hän edelleen Ariel kaikkialla, totuus on, että se on paljon enemmän pelottava, ja joskus mieluummin pysyä rauhallisena eikä joutua vaikeuksiin. Kuitenkin Kampela aina menee sireeni tarvitse apua. Värit Tämän kalat ovat keltainen ja sininen, mutta jos haluat käyttää eri värimaailman luoda uuden version luonnetta.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8608 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kampela
Väritys Sivu Kampela

Kampela kala on hahmo elokuvassa Little Mermaid, joka julkaistiin vuonna 1989. Tämä elokuva Walt Disney oli suuri menestys ja siitä on tullut Disney Classic.

Katsotaanpa maali Kampela väritys sivu Pidätkö Little Mermaid väritys sivut? Tämä on kuva Kampela väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kampela väritys sivu Little Mermaid. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kampela väritys sivu on Suomi ja liittyy Little Mermaid. Meidän piirustus Kampela on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Little Mermaid että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kampela sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Little Mermaid eniten maalatut sivut

Ariel pieni merenneito
7
7 / 10 - 21 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ariel näyttää heiluttaen merenpohjasta, jossa merenneitoja elää. Hän on päähenkilö Pieni merenneito, suosittu elokuva Walt Disney Pictures. Arielin hiukset on punainen, hänen merenneito tail on vihreä ja rintojen kuoret ovat violetti. Kuitenkin täällä käsken sinua, ja voit valita värejä, jotka haluat luoda omia kuva prinsessa Ariel oma versio Disney luonnetta.

Ariel
6
6 / 10 - 10 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä näemme Ariel, päähenkilö Pieni merenneito, yksi rakastetuimmista Disney Classics lapsille ja aikuisille. Hän istuu hiljaa kivellä, että meren syvyyksiin. Tämä merenneito asuu sisarustensa kanssa ja hänen isänsä, kuningas Triton, vedenalainen kaupunki Atlantica. Merenpohjaan voi nähdä levät ja värikkäitä koralleja, jotka tekevät siitä kaunis paikka asua. Nauti väritys t ...

Ursula noita
7
7 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä paha hahmo Disney-elokuva Little Mermaid on Ursula meren noita. Tämä Disney konna on puoli ihmiskehon ja puoli mustekala. Hän on paha noita suurvaltojen, mutta käyttää niitä omaksi hyödykseen ja pettää ihmisiä. Hän vastaa Ariel ihmisen jalat, mutta vastineeksi hänen kaunis ääni. Vaikka yritykset näyttävät auttaa muita, totuus on, että on kostonhimoinen ja petollinen.