ALT DE LA IMAGEN

Sebastian rapu

Little Mermaid värityskuvia

Sebastian rapu

Sebastian rapu

Sebastian rapu väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä hahmo Disneyn Pieni merenneito neuvonantaja ja avustaja kuningas Triton. Hän vastaa myös nuorten ja impulsiivinen prinsessa Ariel ei joutua vaikeuksiin. Sebastian on hieman äreä ja epäystävällinen, mutta koska se on myös erittäin vastuullista ja haluat estää jotain pahaa tapahtuu Ariel. Kuitenkin, merenneito voi luottaa häneen, kun hän tarvitsi, kuten aina katsomassa mitään ongelmia.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6663 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 2 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Sebastian rapu
Väritys Sivu Sebastian rapu

Sebastian on ohjaaja ja säveltäjä Atlantic City, jossa kuningas Triton, Ariel ja hänen sisarensa. Tämä hahmo ilmestyi lyhyesti elokuvan Aladdin, Genie in kohtaus.

Katsotaanpa maali Sebastian rapu väritys sivu Pidätkö Little Mermaid väritys sivut? Tämä on kuva Sebastian rapu väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Sebastian rapu väritys sivu Little Mermaid. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Sebastian rapu väritys sivu on Suomi ja liittyy Little Mermaid. Meidän piirustus Sebastian rapu on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Little Mermaid että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Sebastian rapu sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Little Mermaid eniten maalatut sivut

Ariel pieni merenneito
7
7 / 10 - 16 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ariel näyttää heiluttaen merenpohjasta, jossa merenneitoja elää. Hän on päähenkilö Pieni merenneito, suosittu elokuva Walt Disney Pictures. Arielin hiukset on punainen, hänen merenneito tail on vihreä ja rintojen kuoret ovat violetti. Kuitenkin täällä käsken sinua, ja voit valita värejä, jotka haluat luoda omia kuva prinsessa Ariel oma versio Disney luonnetta.

Ariel
6
6 / 10 - 10 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä näemme Ariel, päähenkilö Pieni merenneito, yksi rakastetuimmista Disney Classics lapsille ja aikuisille. Hän istuu hiljaa kivellä, että meren syvyyksiin. Tämä merenneito asuu sisarustensa kanssa ja hänen isänsä, kuningas Triton, vedenalainen kaupunki Atlantica. Merenpohjaan voi nähdä levät ja värikkäitä koralleja, jotka tekevät siitä kaunis paikka asua. Nauti väritys t ...

Kampela
7
7 / 10 - 5 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä mukava kala on Kampela, erottamaton seuralainen seikkailuista Ariel merenneito. Vaikka hän edelleen Ariel kaikkialla, totuus on, että se on paljon enemmän pelottava, ja joskus mieluummin pysyä rauhallisena eikä joutua vaikeuksiin. Kuitenkin Kampela aina menee sireeni tarvitse apua. Värit Tämän kalat ovat keltainen ja sininen, mutta jos haluat käyttää eri värimaailman luoda uuden ...